-30%

Παραβάν Χειροποίητο Συλλεκτικό Λάκα Φίλντισι EPIPLO-26

Original price was: 11.000,00 €.Current price is: 7.700,00 €.

Διαστάσεις: 270 × 180 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Ένα καλλιτεχνικό εξάφυλλο παραβάν, με αναπαραστάσεις εικόνων της καθημερινής ζωής. Είναι χειροποίητο, κατασκευασμένο από φίλντισι και λάκα. Πρόκειται για συλλεκτικό κομμάτι

Ξύλο: Μαόνι – Προέλευση: Κίνα.

Κωδικός προϊόντος: EPIPLO-26 Κατηγορίες: , , ,

Αν εξετάσει κάποιος προσεκτικά αυτό το έργο τέχνης, η πρώτη ερώτηση που θα του έλθει στο μυαλό θα είναι σχετικά με το πόσες ώρες απασχόλησης απαιτήθηκαν για γίνει αυτή η λεπτοδουλειά. Η επόμενη κίνηση είναι να καθίσει σε μία αναπαυτική πολυθρόνα και να παρατηρεί με τις ώρες το κάθε φύλλο χωριστά, το κάθε σχέδιο από μόνο του. Και θα περνούν οι ώρες, γιατί έχουμε 3 σχέδια ανά πλευρά και ανά φύλλο. Συνολικώς δηλαδή, τριάντα έξι σχέδια, μεγάλα ή μικρά, που τα περισσότερα από αυτά αναπαριστούν ανθρώπους σε στιγμές της καθημερινής τους ζωής, σε κάποια επαρχία της Κίνας. 

Ένα έργο τέχνης και ειδικής τεχνοτροπίας, που μόνον ένας λαός με αρετή του την υπομονή, μπορεί να κατασκευάσει. Ένα άκρως συλλεκτικό κομμάτι, που πρέπει να δείτε στη έκθεσή μας.

Διαστάσεις 270 × 180 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!