-30%

Πίνακας Χειροποίητος Λάκα EPIPLO-38B

130,90 

Διαστάσεις: 50 × 80 cm

Διαθεσιμότητα: Μόνο 1 απομένουν σε απόθεμα

Ένας όμορφος χειροποίητος ζωγραφικός πίνακας, που αναπαριστά τα παιδιά ενός χωριού να παίζουν το σούρουπο με τα βουβάλια ενός κοπαδιού.

Προέλευση: Κίνα.

Κωδικός προϊόντος: EPIPLO-38B Κατηγορίες: , ,

Μία σκηνή από την καθημερινή ζωή, μιας αγροτικής περιοχής, που απεικονίζει μικρά παιδιά να παίζουν στα χωράφια με τα βουβάλια ενός κοπαδιού. Χαρούμενος πίνακας και ισορροπημένος, με τα παιδιά από την μία πλευρά, όλο κέφι, ενέργεια και δίψα για ζωή και τα βουβάλια από την άλλη μεριά, να συμβολίζουν την ήρεμη δύναμη και την σοφία, που υπομένουν αγόγγυστα τα ζωντανά παιδάκια στην πλάτη τους, προσέχοντας την ασφάλειά τους. 

Είναι ένας πίνακας με κρυφά νοήματα και πολύ ζωή, που θα τον βρείτε στην έκθεσή μας, μαζί με άλλους πίνακες και διακοσμητικά αντικείμενα.

Διαστάσεις 50 × 80 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!