-50%

Τoυαλέτα Με Καθρέπτη Ashley® Lazzene B529-31-36

690,00 

Διαστάσεις: 150 × 43 × 206 cm

Διαθεσιμότητα: Μόνο 1 απομένουν σε απόθεμα

Μία όμορφα κατασκευασμένη τουαλέτα από ένα στιλπνό ξύλο, σε καφέ ανοικτό χρώμα, η οποία προσφέρει λύση για την τακτοποίηση των πραγμάτων σας και έναν καλαίσθητο καθρέπτη, για την περιποίηση του προσώπου σας. Συνδυάζει τα παραδοσιακά στοιχεία, με τα απλά στοιχεία μιας χρηστικής τουαλέτας, με την υπογραφή της Ashley.

Ξύλο: Rubberwood – Προέλευση: Βιετνάμ

Κωδικός προϊόντος: B529-31-36 Κατηγορίες: , , , , , , Ετικέτα: Brand:

Αν ποτέ είχατε προβληματιστεί για το αν θα προτιμούσατε μία παραδοσιακή τουαλέτα ή ένα πιο μοντέρνο έπιπλο, τώρα δεν χρειάζεται. Η τουαλέτα αυτή, της σειράς Lazzene της Ashley, συνδυάζει τα παραδοσιακά στοιχεία, όπως οι γραμμωτές αυλακώσεις, με τα απλά καθημερινά στοιχεία μιας χρηστικής τουαλέτας, σε ένα όμορφο καφέ χρώμα. Με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά της, μπορείτε να ομορφύνετε ένα δωμάτιο, διατηρώντας ταυτόχρονα την αίσθηση της απλότητας του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Ένα λαμπρό έπιπλο, σε μοναδικά ελκυστική τιμή.

Διαστάσεις 150 × 43 × 206 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!