-30%

Τουαλέτα με καθρέπτη Ashley Charmond B803-31-36

1.749,00 

Διαστάσεις: 186 × 51 × 216 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Η τουαλέτα με καθρέπτη Ashley Charmond, έχει παραδοσιακό στυλ, με όμορφα ρέοντα στοιχεία. Εξαιρετικά κατασκευασμένη και επεξεργασμένη, με φινίρισμα πολλών αποχρώσεων, διαθέτει 9 συρτάρια, με πόμολα από χυτή ρητίνη σε μπρονζέ απόχρωση.

Κωδικός προϊόντος: B803-31-36 Κατηγορίες: , , , , Brand:

Η μοναδικά πολυτελής ερμηνεία του παραδοσιακού στυλ της τουαλέτας με καθρέφτη Charmond, τα λέει όλα. Τα όμορφα ρέοντα στοιχεία πλέκουν τη μαγεία τους. Οι οφιοειδείς καμπύλες του μπροστινού τόξου, το στροβιλιζόμενο ένθετο στην κορυφή και οι γωνίες κύλισης, υπογραμμίζουν τις επιρροές ενός παλαιού κόσμου. Εξαιρετικά κατασκευασμένη και επεξεργασμένη, με φινίρισμα πολλών αποχρώσεων, είναι ξεκάθαρα αποτέλεσμα δουλειάς με αγάπη, που μόνον οι καλύτεροι μπορούν να επιτύχουν.

Ελάτε, όσοι μπορείτε, στην έκθεσή μας να την θαυμάσετε από κοντά και να την πάρετε φεύγοντας μαζί σας .

Διαστάσεις 186 × 51 × 216 cm
Προέλευση

Βιετνάμ

Ξύλο

Καουτσουκόδενδρο

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!