-30%

Τουαλέτα Έπιπλο Καθρέπτης Σκαλιστό Cinderella Σετ 2 τεμ. 1386-5

908,60 

Διαστάσεις: 140 × 45 × 193 cm

Διαθεσιμότητα: Μόνο 1 απομένουν σε απόθεμα

Τουαλέτα έπιπλο βικτωριανού στύλ, σκαλιστό, σετ με καθρέπτη σε Floral μοτίβο της γνωστής συλλογής Cinderella, με επτά συρτάρια στο κάτω μέρος. Συνδυάζεται ιδανικά με τα έπιπλα της υπέροχης συλλογής Cinderella. Κατασκευή Αμερικάνικων προδιαγραφών.

Ξύλο: Rubberwood – Προέλευση: Βιετνάμ.

Συνδυάζεται με:
Κομοδίνο Σκαλιστό Cinderella 1386-4A
Τουαλέτα Cinderella 1386-5A
Συρταριέρα Cinderella Κλασική 1386-9A
Γραφείο Με Ράφι και Καρέκλα Cinderella 1386-10A
Καναπές Κρεβάτι Σκαλιστό Cinderella 1386D
Κρεβάτι Μονό Σκαλιστό Cinderella 1386TW

Κωδικός προϊόντος: 1386-5 Κατηγορίες: , , ,

Τελικώς, μάλλον υπάρχει μία διαχρονικότητα στο καλό γούστο. Δεν έχει σημασία αν το έπιπλο είναι Λουΐ XV ή Μπαρόκ ή Βικτωριανό. Αυτό που μετράει είναι η ποιότης των υλικών και το αν ο τεχνίτης, που το σχεδίασε και το σμίλεψε είναι καλός και εμπνευσμένος. Έτσι, στην παρούσα περίπτωση, οι παράγοντες αυτοί λειτούργησαν θαυμάσια και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

Δείτε αυτήν την τουαλέτα στην έκθεσή μας και αφεθείτε στην μαγεία της ομορφιάς της. Αφήστε την να σας μιλήσει και να σας πει την όμορφη ιστορία της.

Διαστάσεις 140 × 45 × 193 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!