-30%

Συρταριέρα Τύπου Louis Quinze Γίγας IFF18

698,00 

Διαστάσεις: 90 × 47 × 135 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Συρταριέρα κλασική τύπου Louis XV, γίγας, με χειροποίητο διακριτικό σκάλισμα, πέντε βαθιά συρτάρια και σκαλιστά μεταλλικά πόμολα.

Ξύλο: Μαόνι (Mahogany) – Προέλευση: Ινδονησία.

Κωδικός προϊόντος: IFF18 Κατηγορίες: , , , Ετικέτα:

Αν είσαστε άνθρωπος του καλού γούστου, αυτή η συρταριέρα θα σας καλύψει από όλες τις πλευρές. Είναι ανθεκτική, από συμπαγές ξύλο μαονιού. Είναι κινγκ-σάϊζ, με πέντε μεγάλα και βαθιά συρτάρια. Είναι απλή στο σχέδιο και ζεστή σαν χρώμα. Το συνολικά απλό της σχέδιο περιπλέκεται με την κυμάτωση της μπροστινής επιφάνειας και την οπτική παραπλάνηση των πέντε μικρότερων συρταριών.

Μπορεί να σταθεί δίπλα σε οποιοδήποτε καλό έπιπλο σαλονιού, αρκεί να ταιριάζουν τα χρώματά τους. Διαφορετικά, μπορεί να σταθεί και μόνη της ανάμεσα σε σούπερ μοντέρνα έπιπλα, αναδεικνύοντας ακόμη περισσότερο την ομορφιά και την αρχοντιά της.

Διαστάσεις 90 × 47 × 135 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!