-30%

Συρταριέρα Κλασική Μπρούτζινη Μαρκετερί LCW27

Original price was: 726,00 €.Current price is: 508,20 €.

Διαστάσεις: 75 × 45 × 87 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Συρταριέρα κλασική, με χειροποίητη μπρούτζινη μαρκετερί, με τέσσερα μεγάλα και δύο μικρότερα συρτάρια, κατάλληλη για κρεβατοκάμαρες, τραπεζαρίες ή σαλόνια.

Ξύλο: Παλίσανδρος – Προέλευση: Πακιστάν.

Κωδικός προϊόντος: LCW27 Κατηγορίες: , , , Ετικέτα:

Το χαρακτηριστικό της είναι η μαρκετερί. Αυτό θα συζητήσει πρώτα από όλα, όποιος την πρωτοδεί. Κάπως έτσι παραπέμπεσαι στις αρχές του 18ου αιώνα και μνημονεύεις τον περίφημο Ανδρέα – Κάρολο Μπουλ (1642 – 1732), αρχιεπιπλοποιό του βασιλέως Λουδοβίκου XIV, που «ανύψωσε» την τεχνική της μαρκετερί. Μετά θα διαπιστώσουμε την ωραία γραμμή της συρταριέρας με την καμπυλωτή εμπρόσθια όψη, τα μπρούτζινα χερούλια και το ξύλο του παλίσανδρου. Αξιοποιήστε τα τέσσερα μεγάλα και δύο μικρότερα συρτάρια, στην κρεβατοκάμαρά σας, στην τραπεζαρία σας ή στο σαλόνι σας.

Ακόμη ένα ευπρόσωπο κομμάτι από τη ξεχωριστή συλλογή μας.

Διαστάσεις 75 × 45 × 87 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!