-50%

Κρεβάτι με συρτάρια Ashley Porter B697-74-77-98

1.187,50 

Διαστάσεις: 252 × 167 × 145 cm

Διαθεσιμότητα: Μόνο 2 απομένουν σε απόθεμα

Ένα παλιομοδίτικου τύπου κρεβάτι, με εμφανή πόδια, που θα σας συντροφεύει καθημερινά στον ύπνο σας. Συμπαγές, λιτό και ευχάριστο, διαθέτει δύο ευρύχωρα συρτάρια στο κάτω τμήμα του, που είναι εξαιρετικά για να βάζετε τα λευκά σας είδη.

Το στρώμα και τα λευκά είδη δεν περιλαμβάνονται στην τιμή, ενώ τα υπόλοιπα έπιπλα πωλούνται ξεχωριστά.

Διαστάσεις στρώματος: 155 x 205 x 25εκ.

Ξύλο: Καουτσουκόδενδρο – Προέλευση: Βιετνάμ.

 

Στο κρεβάτι αυτό, η ποιότητα της χειροτεχνίας είναι προφανής. Τα κλασικά στοιχεία σχεδιασμού – που περιλαμβάνουν τα ένθετα πλαίσια, τα αντικέ πόμολα και τα εμφανή πόδια – είναι εύκολο να αγαπηθούν. Ικανοποιώντας το γούστο σας για παλιομοδίτικη διακόσμηση, το κρεβάτι της σειράς Porter της Ashley, είναι κομψό, χωρίς να είναι άχρωμο. Δύο ευρύχωρα συρτάρια στο κάτω τμήμα του, είναι εξαιρετικά για να αποθηκεύετε τα λευκά σας είδη.

Απολαύστε το σετ αυτό από κοντά, στην έκθεσή μας.

Διαστάσεις 252 × 167 × 145 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!