-56%

Κρεβάτι Λευκό Ashley Bolanburg B647-56-58-97

Original price was: 2.500,00 €.Current price is: 1.099,00 €.

Διαστάσεις: 228 × 173 × 159 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Ένα στιβαρό και πανέμορφο κρεβάτι, που συνδυάζει πολλά στυλ, μαζί. Σε χρώμα λευκό αντικέ, είναι κατασκευασμένο από καουτσουκόδενδρο και ακακία. Στο κεφαλάρι και στο κάτω τμήμα, έχει λιτά γεωμετρικά σχέδια, που ομορφαίνουν την παρουσία του στο υπνοδωμάτιό σας. Το στρώμα και τα λευκά είδη δεν περιλαμβάνονται στην τιμή, ενώ τα υπόλοιπα έπιπλα πωλούνται ξεχωριστά.

Διαστάσεις στρώματος: 160 x 200 x 24εκ.

Ξύλο: Καουτσουκόδενδρο – Προέλευση: Βιετνάμ.

Το κρεβάτι της σειράς Bolanburg, της Ashley, εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά. Αποπνέει μία μίξη διαφορετικών στυλ, από ατημέλητα κομψού, απλού εξοχικού έως παραδοσιακού χωριάτικου, με μία πινελιά δωρικού ρυθμού. Το λευκό αντικέ του χρώμα “δένει” ιδανικά με το σχέδιο πλέγματος και του δίνει την εμφάνιση αντίκας. Συμπαγές και στερεό, είναι έτοιμο να αναλάβει την ανάπαυσή σας.

Δείτε το και ακουμπήστε το από κοντά, στην έκθεσή μας.

Διαστάσεις 228 × 173 × 159 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!