-30%

Κομοδίνο Ashley Charmond με USB B803-92

649,00 

Διαστάσεις: 82 × 51 × 77 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Το κομοδίνο Ashley Charmond, έχει παραδοσιακό στυλ, με όμορφα ρέοντα στοιχεία. Εξαιρετικά κατασκευασμένο και επεξεργασμένο, με φινίρισμα πολλών αποχρώσεων. Διαθέτει 2 συρτάρια για διάφορα αξεσουάρ, 1 μεγάλο συρτάρι με άπλετο χώρο για πιο μεγάλα αντικείμενα και πόμολα από χυτή ρητίνη σε μπρονζέ απόχρωση.

Κωδικός προϊόντος: B803-92 Κατηγορίες: , , , , , Brand:

Η μοναδικά πολυτελής ερμηνεία του παραδοσιακού στυλ του κομοδίνου Charmond, τα λέει όλα. Τα όμορφα ρέοντα στοιχεία πλέκουν τη μαγεία τους. Οι οφιοειδείς καμπύλες του μπροστινού τόξου και οι γωνίες κύλισης, υπογραμμίζουν τις επιρροές ενός παλαιού κόσμου. Εξαιρετικά κατασκευασμένο και επεξεργασμένο, με φινίρισμα πολλών αποχρώσεων, είναι ξεκάθαρα αποτέλεσμα δουλειάς με αγάπη, που μόνον οι καλύτεροι μπορούν να επιτύχουν.

Αγοράστε το από το site μας, μόνο του ή μαζί με το κρεβάτι.

Διαστάσεις 82 × 51 × 77 cm
Προέλευση

Βιετνάμ

Ξύλο

Καουτσουκόδενδρο

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!