-30%

Τουαλέτα με Καθρέπτη Ashley North Shore B553-131-36

1.925,00 

Διαστάσεις: 181 × 51 × 232 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Μία πανέμορφη και χρηστική τουαλέτα με καθρέπτη, της σειράς North Shore της Ashley, κατασκευασμένη από καουτσουκόδενδρο. Διαθέτει πλούσια διακόσμηση, εννέα άνετα συρτάρια και πόμολα στην απόχρωση του παλαιωμένου χρυσού. Στο άνω τμήμα της, τοποθετείται ένας ξύλινος κλασικός καθρέπτης, με ξυλόγλυπτες στήλες και καμπυλωτή σκαλιστή διακόσμηση.

Ξύλο: Καουτσουκόδενδρο – Προέλευση: Βιετνάμ.

Κωδικός προϊόντος: B553-131-36 Κατηγορίες: , , , , , Brand:

Εμπνευσμένη από το μεγαλείο και τη χάρη του παραδοσιακού ρυθμού ενός παλαιότερου κόσμου, η τουαλέτα της σειράς North Shore, της Ashley, είναι μοναδική. Η επιλογή των υλικών τονίζεται από λεπτομερή διακόσμηση, ενώ εννέα συρτάρια απαλής ολίσθησης εξυπηρετούν αποτελεσματικά τις αποθήκευτικές σας ανάγκες. Μια γυαλισμένη μαρμάρινη επιφάνεια, ολοκληρώνει την πολυτελή της εμφάνιση. Στο άνω μέρος, τοποθετείται ένας ξύλινος κλασικός καθρέπτης, με ξυλόγλυπτες στήλες και καμπυλωτή σκαλιστή διακόσμηση, που προσθέτει ακόμη περισσότερη αίγλη στο ήδη πολύ ωραίο αυτό κλασικό έπιπλο.

Δείτε την, μαζί με τα άλλα έπιπλα της εξαιρετικής αυτής σειράς Ashley, στην έκθεσή μας.

Διαστάσεις 181 × 51 × 232 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!