-30%

Τουαλέτα με Καθρέπτη Queen Ann Σετ 2 τεμ. 1385-5

1.155,00 

Διαστάσεις: 165 × 48 × 197 cm

Εξαντλημένο

Σετ με σκαλιστή τουαλέτα και καθρέπτη, σε στυλ Queen Ann. Έπιπλο της γνωστής συλλογής Madaleine, με εννέα συρτάρια και ευρύχωρο ντουλάπι στο κάτω μέρος. Κατασκευή Αμερικάνικων προδιαγραφών.

Ξύλο: Rubberwood – Προέλευση: Βιετνάμ.

Σχετικά προϊόντα:
Κρεβάτι Διπλό Σκαλιστό Queen Ann 1385
Κομοδίνο Σκαλιστό Queen Ann 1385-4
Συρταριέρα Queen Ann Κλασική 1385-9

Κωδικός προϊόντος: 1385-5 Κατηγορίες: , , ,

Η εικόνα αυτής της τουαλέτας μας μεταφέρει πίσω στον χρόνο, στην περίοδο όπου η ανερχόμενη αστική τάξη στην Αγγλία των αρχών του 18ου αιώνα, δημιουργούσε τη δική της μόδα, βασισμένη στον πλούτο που συσσώρευε και στα ήθη και τα έθιμα της εποχής.

Η αλήθεια είναι ότι οι τεχνίτες και οι άνθρωποι αγαπούσαν την άνεση και δούλευαν όμορφα την πρώτη ύλη τους, το ξύλο, για να κατασκευάσουν αυτά τα όμορφα έπιπλα του είδους, που μπορείτε να δείτε στην συλλογή μας.

Διαστάσεις 165 × 48 × 197 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!