-46%

Μπουφές με καθρέπτη Ιταλίας Σετ 2 τμχ. IT8354-IT8355

Original price was: 6.500,00 €.Current price is: 3.500,00 €.

Διαστάσεις: 200 × 58 × 101 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Ένας ιταλικής προέλευσης μπουφές, κατασκευασμένος από μασίφ ξύλο ιταλικής καρυδιάς και πορτάκια από ρείκι. Είναι διακοσμημένος με σκαλίσματα χειροποίητα, ανάγλυφα από μπρούτζο και πόμολα με κρύσταλλα Swarofski. Είναι σετ με έναν ορθογώνιο καθρέπτη, με ανάγλυφη φαρδιά κορνίζα, σε φλοράλ μοτίβο.

Διαστάσεις καθρέπτη: 110 x 176 x 7

Ξύλο: Ιταλική καρυδιά
Προέλευση: Ιταλία

Κωδικός προϊόντος: IT8354-IT8355 Κατηγορίες: , , , , Ετικέτα:

Το κυρίαρχο στοιχείο αυτού του ιταλικού μπουφέ είναι η κυματιστή του επιφάνεια και οι κυματιστές γραμμές του. Κατασκευασμένος με την απαράμιλλη ιταλική φαντασία, είναι στολισμένος με μπρούτζινα ανάγλυφα, χειροποίητα σκαλίσματα και διακόσμηση από κρύσταλλα Swarofski στα πόμολα. Το σετ συμπληρώνει ένας ορθογώνιος σκαλιστός καθρέπτης, με ανάγλυφη φαρδιά κορνίζα, σε φλοράλ μοτίβο.

Αγοράστε αυτό το σετ από το site μας.

Διαστάσεις 200 × 58 × 101 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!