-30%

Καρέκλα γραφείου Home Elegance Cardano 1689S

315,00 

Διαστάσεις: 52 × 61 × 102 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Η καρέκλα γραφείου Cardano, της Home Elegance, είναι μια εντυπωσιακή σχεδιαστική παρουσία στο γραφείο σας, χρησιμοποιώντας εφέ σανίδας, σαγρέ επιφάνεια, σημάδια πριονιού και συνδυάζοντάς τα με παραδοσιακό στυλ και πλούσιο φινίρισμα. Η πλάτη της είναι από κεκαμμένο ξύλο και το μαλακό της κάθισμα είναι επενδεδυμένο με πολύ ανθεκτικό ύφασμα.

Το συμπαγές μεταβατικό στυλ της συλλογής Cardano, της Home Elegance, δημιουργεί μια εντυπωσιακή σχεδιαστική παρουσία στο γραφείο σας. Χρησιμοποιώντας ξεχωριστές τεχνικές έμφασης – εφέ σανίδας, σαγρέ επιφάνεια, σημάδια πριονιού – και συνδυάζοντάς τα με παραδοσιακό στυλ και πλούσιο φινίρισμα – κομματάκια κάρβουνο από ξυλάνθρακα και σκλήθρες επάνω από καπλαμά ακακίας – ολοκληρώνει μια συλλογή αντάξια του γραφείου σας.

Ένα μοναδικό έπιπλα από την Home Elegance, που θα το χαρείτε για πάρα πολλά χρόνια.

Διαστάσεις 52 × 61 × 102 cm
Προέλευση

Βιετνάμ

Ξύλο

Καουτσουκόδενδρο

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!