-30%

Έπιπλο τηλεόρασης GE42200 Ιταλίας

Original price was: 498,00 €.Current price is: 348,60 €.

Διαστάσεις: 160 × 46 × 56 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Από την Ιταλία μας έρχεται αυτό το έπιπλο τηλεόρασης, με το φωτεινό, λευκό χρώμα, τις λιτές γραμμές και τους χρήσιμους αποθηκευτικούς χώρους. Εκτός από τις συσκευές εικόνας και ήχου που θα τοποθετήσετε, σας προσφέρει δύο ευρύχωρα ντουλάπια και τρία ράφια, ως επί πλέον αποθηκευτικούς χώρους.

Το έπιπλο τηλεόρασης είναι χρήσιμο έπιπλο, που κάθε νοικοκυρά θέλει να έχει στο σπίτι της. Αυτό το έπιπλο που μας έρχεται από την Ιταλία, είναι σε λευκό χρώμα και θα φωτίζει τον χώρο που θα τοποθετηθεί. Έχει αρκετά ράφια και ντουλάπια για να μπορέσετε να τακτοποιήσετε όλες τις μικρές ηλεκτρονικές συσκευές σας και κάποια άλλα μικροπράγματά σας.

Κάντε την αγορά σας από το site μας, εύκολα και με άνεση.

Διαστάσεις 160 × 46 × 56 cm
Προέλευση

Ιταλία

Ξύλο

Καρυδιά

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!