-30%

Έπιπλο Τηλεόρασης Σκαλιστό 3524AN

385,00 

Διαστάσεις: 117 × 45 × 55 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Έπιπλο τηλεόρασης, σε κλασική γραμμή και διακοσμημένο με κομψό χειροποίητο σκάλισμα, με πομπέ σχήμα στο μπροστινό του μέρος. Διαθέτει θέση για το DVD και τον ψηφιακό δέκτη και αποθηκευτικό χώρο, δύο ευρύχωρων ντουλαπιών και ενός βαθέος συρταριού. Διατίθεται σε δύο αποχρώσεις, ανοιχτόχρωμης και σκούρας καρυδιάς. Ρωτήστε μας για τη διαθεσιμότητα των χρωμάτων.

Ξύλο: Αφρικάνικη Καρυδιά – Προέλευση: Κίνα.

Κωδικός προϊόντος: 3524AN Κατηγορίες: , , , Ετικέτα:

Και αυτό το έπιπλο είναι κατασκευασμένο για να φιλοξενεί τη σύγχρονη τεχνολογία. Όμως, το κάνει με μία χάρη και με μία επιδεξιότητα, που δεν αποβαίνει σε βάρος της κλασικής ομορφιάς του επίπλου και της αισθητικής του. Έτσι, αν έχετε να τοποθετήσετε κάποια τηλεόραση ή κάποιο στερεοφωνικό στο σαλόνι σας, ιδού η κατάλληλη ευκαιρία.

Επισκεφθείτε την έκθεσή μας και ζητήστε να το δείτε.

Διαστάσεις 117 × 45 × 55 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!