-30%

Τραπεζάκι βοηθητικό λευκό Ashley Carynhurst H755-11

Original price was: 427,14 €.Current price is: 299,00 €.

Διαστάσεις: 53 × 46 × 63 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Τραπεζάκι βοηθητικό Carynhurst της Ashley, σε χρώμα πολυκαιρισμένο λευκό διαθέτει δύο συρτάρια με μηχανισμό, ένα σετ ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών υποδοχών και τέσσερα ροδάκια, έτσι ώστε να μπορείτε να το μεταφέρετε όπου το χρειάζεστε και να το χρησιμοποιείτε σαν τραπεζάκι για τον εκτυπωτή σας.

Ξύλο: Καουτσουκόδενδρο
Προέλευση: Βιετνάμ

Συνδυάζεται με:
Βιβλιοθήκη λευκή Ashley Carynhurst H755-17
Γραφείο Ashley Carynhurst H755-44

Το βοηθητικό τραπεζάκι Carynhurst της Ashley, φέρνει μια «φρέσκια» αισθητική στην εσωτερική διακόσμηση. Διαθέτει δύο πολύ ανθεκτικά συρτάρια με μηχανισμό και ένα σετ ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών υποδοχών, έτσι ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε άνετα και σαν τραπεζάκι για τον εκτυπωτή σας. Ή, μπορεί να το χρειάζεστε για κομοδίνο.

Αποφασίστε για ποια χρήση σας βολεύει και αγοράστε το από το site μας.

Διαστάσεις 53 × 46 × 63 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!