-30%

Καρέκλα Γραφείου Διευθυντική Δερμάτινη B433

1.232,00 

Διαστάσεις: 73 × 76 × 125 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Το κυριότερο χαρακτηριστικό αυτής της πολυτελούς πολυθρόνας είναι ο ανατομικός και αισθητικός της σχεδιασμός. Είναι κατασκευασμένη από ξύλο και γνήσιο δέρμα και στηρίζεται σε τροχήλατη βάση.

Ξύλο: Rubberwood – Προέλευση: Κίνα.

Μέγιστο βάρος 160 κιλά.

Μία πολυθρόνα γραφείου, με λεπτομερή ανατομικό σχεδιασμό, για τη μέση, το κεφάλι και τα πόδια. Το γνήσιο δέρμα, που καλύπτει όλη της την επιφάνεια, καλύπτεται από επεξεργασμένο ξύλο στα μπράτσα, δίνοντάς περισσότερη αντοχή και μεγαλύτερο διάρκεια ζωής. Στηρίζεται επάνω σε μία πεντάκτινη ξύλινη βάση και είναι ειδικά ενισχυμένη, ώστε να σηκώνει υψηλά βάρη. Διαθέτει, επίσης, μηχανισμό ρύθμισης του ύψους. Μία παρόμοια πολυθρόνα πολυτελείας, θα μπορούσε να ήταν “προεδρική” ή “υπουργική”.

Δοκιμάστε τη στην έκθεσή μας και αφεθείτε στην άνεση του καταπληκτικού σχεδιασμού της.

Διαστάσεις 73 × 76 × 125 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!