-50%

Γραφείο λευκό Home Elegance Cinderella 1386NW-11

829,00 

Διαστάσεις: 127 × 61 × 76 cm

Διαθεσιμότητα: Μόνο 2 απομένουν σε απόθεμα

Η συλλογή Cinderella, από την Home Elegance, περιλαμβάνει αυτό το γραφείο, που έχει σχέδια λουλουδιών και παραδοσιακά λεπτομερή σκαλίσματα σε τεχνητά παλαιωμένο λευκόγκριζο χρώμα. Το συρτάρι του πληκτρολογίου έχει πτυσσόμενη μετόπη, ενώ τα έξι βολικά συρτάρια του βοηθούν σημαντικά στην τακτοποίηση των φακέλων σας.

Κωδικός προϊόντος: 1386NW-11 Κατηγορίες: , , Ετικέτα: Brand:

Η συλλογή Cinderella, από την Home Elegance, είναι το όνειρο του μικρού σας παιδιού που έγινε πραγματικότητα. Η σε βικτωριανό στυλ σειρά, περιλαμβάνει και αυτό το έπιπλο γραφείου με σχέδια λουλουδιών και παραδοσιακά λεπτομερή σκαλίσματα σε γδαρμένο λευκόγκριζο χρώμα, που δημιουργεί την αίσθηση ότι μπαίνεις μέσα σε ένα παραμύθι. Το συρτάρι του πληκτρολογίου με την πτυσσόμενη μετόπη του, δίνουν λειτουργική έμφαση στο έπιπλο.

Κάντε την δουλειά από το σπίτι σας πιο ανάλαφρη και πιο αποδοτική.

Διαστάσεις 127 × 61 × 76 cm
Ξύλο

Καουτσουκόδενδρο

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!