-30%

Γραφείο Έπιπλο Με Ράφι και Καρέκλα Cinderella 1386NC-10SK

1.155,00 

Διαστάσεις: 125 × 60 × 160 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Σεκρεταίρ της συλλογής Cinderella τηε Homelegance, με ράφι, σε σκούρο χρώμα. Έχει δύο σειρές των τριών συρταριών στα πλάγια και ένα μεγάλο συρτάρι στη μέση. Διαθέτει πολύ ωραίο σκάλισμα και είναι σετ με την καρέκλα του,διαστάσεων Υ=96, Μ=47 και Π=42εκ. Είναι κατασκευή Αμερικάνικων προδιαγραφών.

Ξύλο: Rubberwood – Προέλευση: Βιετνάμ.

Συνδυάζεται με:
Τουαλέτα Έπιπλο Καθρέπτης Σκαλιστό Cinderella Σετ 2 τεμ. 1386-5

Κωδικός προϊόντος: 1386NC-10SK Κατηγορίες: , , , Brand:

Θα μπορούσε κάποιος να το χαρακτηρίσει ως το γραφείο ενός ρομαντικού υπνοδωματίου. Λες και είναι βγαλμένο από κάποια ταινία, που δείχνει το υπνοδωμάτιο μιας πλούσιας έπαυλης στον αμερικάνικο νότο, γύρω στα 1900. Πέρα από την πρακτική χρησιμότητά του, το σετ γραφείο και καρέκλα είναι διακοσμημένο με πολύ ωραία σκαλίσματα στην πλάτη του ραφιού, στα συρτάρια, στα πόδια και στην πλάτη της καρέκλας.

Διαθέσιμο στην έκθεσή μας.

Διαστάσεις 125 × 60 × 160 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!