-30%

Βιβλιοθήκη στενή 3420H-SK

392,70 

Διαστάσεις: 59 × 35 × 184 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Μία στενή βιβλιοθήκη με τρία ραφάκια και ένα ευρύχωρο ντουλάπι, στο κάτω μέρος της. Είναι κατασκευασμένη από μασίφ ξύλο αφρικάνικης καρυδιάς, έχει όμορφο σχήμα και είναι σκαλιστή στις ακμές και στο πορτάκι της. Ένα πολύ χρήσιμο έπιπλο, που βγαίνει σε δύο αποχρώσεις, ανοικτή ή σκούρα.

Ξύλο: Αφρικάνικη Καρυδιά
Προέλευση: Κίνα

Κωδικός προϊόντος: 3420H-SK Κατηγορίες: , , ,

Μία στενή βιβλιοθήκη με τρία ραφάκια και ένα ευρύχωρο ντουλάπι, στο κάτω μέρος της. Είναι κατασκευασμένη από μασίφ ξύλο αφρικάνικης καρυδιάς, έχει όμορφο σχήμα και είναι διακριτικά σκαλισμένη στις ακμές της. Η οροφή της φέρνει λίγο απο βουδιστικό ναό, ενώ ένα μεγάλο λουλουδάτο σκάλισμα, κοσμεί το πορτάκι της. Παρ’ όλη την εντυπωσιακή της εμφάνιση, δεν χάνει διόλου την πρακτικότητά της και θα σας είναι πολύ χρήσιμη στο να τοποθετήσετε ή να προβάλετε κάποια από τα βιβλία σας.

Ελάτε στο κατάστημά μας και ζητήστε να τη δείτε. Είναι μοναδικό έπιπλο.

Διαστάσεις 59 × 35 × 184 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!