-30%

Βιβλιοθήκη Έπιπλο Βιτρίνα DA515C

847,00 

Διαστάσεις: 138 × 45 × 190 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Τρίφυλλη κλασική βιβλιοθήκη, με δίφυλλη υάλινη βιτρίνα, στο άνω μέρος, που έχει δύο ξύλινα ράφια. Στο κάτω μέρος, έχει δύο κλειστά ντουλάπια. Το τρίτο της φύλλο είναι ξύλινο και δημιουργεί πρόσθετους αποθηκευτικούς χώρους. Σχέδιο απλό και προσιτό, που μπορεί να μπει σε οποιονδήποτε χώρο, σας βολεύει.

Ξύλο: Rubberwood – Προέλευση: Κίνα.

Το προιόν ενδέχεται να διαφέρει χρωματικά από την φωτογραφία.

Μία απλή και συμπαγής κατασκευή, με ωραίο ξύλο και προτεραιότητα στον λειτουργικό χαρακτήρα του επίπλου. Διαθέτει δίφυλλη βιτρίνα με δύο ράφια και ένα μεγάλο ντουλάπι στο κάτω μέρος, ενώ ένα τρίτο φύλλο δημιουργεί επί πλέον χρήσιμους χώρους. Αποτελεί μία άριστη λύση για κάποιο παιδικό δωμάτιο, έναν χώρο γραφείου ή έναν επαγγελματικό χώρο. Αν δεν υπάρχει κάποια ανάγκη να καλύψετε σε αυτούς τους χώρους, τότε σκεφθείτε το εξοχικό σας.

Πολλές φορές, η απλότητα είναι η πιο ταιριαστή λύση σε αυτό που αναζητάμε. Δείτε το έπιπλο αυτό από κοντά και τότε θα πεισθείτε πως πρέπει να το αποκτήσετε

Διαστάσεις 138 × 45 × 190 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!