Η Εταιρεία

ΓΕΝΤΕΚΟΣ Θ. Α.Ε
Ο εκθεσιακός χώρος της εταιρίας μας, επί της Λεωφ. Κηφισού 59, στον Αγ. Ι. Ρέντη, Πειραιά.

Το HouseofClassic ανήκει στην εισαγωγική εταιρεία ΓΕΝΤΕΚΟΣ Θ. Α.Ε. η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα του χονδρικού και λιανικού εμπορίου από το 1984.

Ο εκθεσιακός μας χώρος στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Λεωφόρο Κηφισού 59, στον ‘Aγιο Ιωάννη Ρέντη στον Πειραιά, συνολικής έκτασης 2500 τ.μ. Η εταιρεία μας, σας φέρνει όλη την ποικιλία των προϊόντων μας περισσότερο κοντά σας μέσω του διαδυκτιακού της χώρου HouseofClassic.

Ανάμεσα στα προϊόντα μας περιλαμβάνονται διαχρονικά και κλασσικα είδη για το σπίτι όπως δώρα, έπιπλα, φωτιστικά, διακοσμητικά, πορσελάνες, αγάλματα, πίνακες ζωγραφικής, καθρέπτες, αντίκες και πολλά άλλα.

Η πολυετής πείρα και η τεράστια ποικιλία ειδών, μας καθιστούν πρωτοπόρους στην κλασσική διακόσμηση και με ασύγκριτες τιμές.


Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και εμπιστοσύνη σας!

House of Classic
Interior Deco

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!