Τραπεζάκια ζιγκόν

Τραπεζάκια ζιγκόν

Τραπεζάκια ζιγκόν (Tables gigognes)

Ονομασία γαλλικής προελεύσεως, που περιγράφει κάποια αντικείμενα, τα οποία τοποθετούνται το ένα μέσα στο άλλο. Για παράδειγμα, τραπεζάκια ζιγκόν ή κούκλες ζιγκόν, αυτές που εμείς λέμε «ρώσικες κούκλες».

Έτσι, ένας πιο ακριβής ορισμός του τραπεζιού ζιγκόν, είναι ότι πρόκειται για τραπέζια διαφορετικού μεγέθους, που όμως έχουν το ίδιο σχέδιο, το οποίο τους επιτρέπει να θηκαρώνουν το ένα μέσα στο άλλο, όπως οι ρώσικες κούκλες.

Πρόκειται για πολύ χρήσιμα βοηθητικά τραπεζάκια, τα οποία βολεύουν καταστάσεις. Μπορείτε να τα διασπείρετε στο σαλόνι σας, στην είσοδο, στους διαδρόμους, στα υπνοδωμάτια, όπου θέλετε. Είτε τοποθετώντας ένα φυτό, είτε ένα βάζο με λουλούδια ή κάκτο, έχετε αμέσως προχωρήσει την διακόσμηση του σπιτιού ένα βήμα παραπέρα.

Τα βάζετε στην είσοδο, για τα κλειδιά και τους λογαριασμούς; Τα θέλετε στο παιδικό δωμάτιο για τα βιβλία των παιδιών ή τις ξυλομπογιές τους; Ή στο δικό σας δωμάτιο, για να ακουμπάτε βιβλία και εφημερίδες; Πολλές πρακτικές εφαρμογές, που σημαίνει πολλές χρήσεις.

Τέτοια τραπεζάκια ζιγκόν, θα βρείτε στην συλλογή των κλασικών επίπλων μας, κατασκευασμένα κυρίως από ξύλο, που είναι το πιο «ζεστό», από όλα τα υλικά.

Σχετικές Αναρτήσεις

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!