Τραπεζάκι τηλεόρασης

Έπιπλο τηλεόρασης

Η τηλεόραση είναι προϊόν της τεχνολογικής εξέλιξης του 20ου αιώνα. Εφευρέτης της είναι ο Σκώτος μηχανικός Τζον Λόγκι Μπερντ. Ο όρος τηλεόραση, προέρχεται από το ελληνικό πρόθεμα τηλε- (που σημαίνει μακριά) και το ουσιαστικό όραση, ακολουθώντας το πρότυπο ονομασίας του τηλεφώνου (τηλε- και φωνή). Οι πρώτες τηλεοπτικές αναμεταδόσεις πραγματοποιήθηκαν το 1928, σε έναν δέκτη της εποχής.

Ενενήντα έτη μετά, η τηλεόραση αποτελεί το κυριότερο μέσον μαζικής ενημέρωσης, παγκοσμίως. Σήμερα, με τον όρο “τηλεόραση” εννοούμε, κυρίως, τον τηλεοπτικό δέκτη, που δέχεται και αναμεταδίδει το εκπεμπόμενο τηλεοπτικό σήμα. Οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι στην Ελλάδα, υπάρχουν δύο τηλεοπτικοί δέκτες (κατά μ.ό.), ανά οικογένεια.

Το πρώτο αναγκαίο εξάρτημα του τηλεοπτικού δέκτη, είναι το τραπέζι, επάνω στο οποίο θα εδράζεται. Το επονομαζόμενο τραπεζάκι τηλεόρασης. Με τι κριτήρια, θα αγοράσουμε ένα τραπεζάκι τηλεόρασης; Πρώτον, να είναι γερό και δεμένο. Δεύτερον, αρκετά μακρύ, ώστε να μπορεί να υποδεχθεί έναν δέκτη, με μεγάλη οθόνη. Τρίτον, να ικανοποιεί το αισθητικό σας κριτήριο.

Στην έκθεσή μας θα δείτε πολύ όμορφες προτάσεις για ένα κομψό έπιπλο τηλεόρασης, που μπορεί να κοσμήσει το σπίτι σας.

Σχετικά Προϊόντα

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!