Τραπέζι Wenge Τετράγωνο JFB21B

Τραπέζι του μπριτζ

Τραπέζι μπριτζ (ή άλλων χαρτοπαιγνίων)

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το μπριτζ είναι ένα επιτραπέζιο πνευματικό παιγνίδι, το οποίον παίζεται με μία απλή τράπουλα. Είναι σύνθετο και αρκετά δύσκολο στην εκμάθησή του. Θεωρείται ο βασιλιάς των τεχνικών παιγνιδιών.

Ως επιτραπέζιο παιγνίδι, χρειάζεται κάποιο τραπέζι. Ας δούμε, λοιπόν, τα χαρακτηριστικά, που πρέπει να έχει ένα τραπέζι του μπριτζ. Πρώτον, πρέπει να είναι τετράγωνο. Και τούτο, διότι παίζουν τέσσερις παίκτες, που είναι ίσοι μεταξύ τους. Δεύτερο χαρακτηριστικό, να είναι μικρό το μέγεθος. Και αυτό γιατί δεν χρειάζεται πολύς χώρος παιξίματος, επειδή κάθε παίκτης βάζει τα φύλλα εμπρός του, σε μονή σειρά. Τρίτον, έχει επενδεδυμένη την επιφάνειά του τραπεζιού με τσόχα ή στρώνουμε επάνω του μία τσόχα, σκούρου πράσινου χρώματος. Ένα τέταρτο, προαιρετικό χαρακτηριστικό, είναι να είναι πτυσσόμενο και, έτσι, να μη μας πιάνει χώρο, όταν το μαζεύουμε.

Αυτά είναι τα βασικά του χαρακτηριστικά. Κατά τα άλλα, άμα θέλεις να παίξεις με την παρέα σου, και στο τραπέζι της κουζίνας σου μπορείς να παίζεις. Εμείς, σας προτείνουμε κάποιο από τα ωραία μας τραπέζια Wenge, που είναι κατάλληλα και για αυτήν τη δουλειά.

Σχετικά Προϊόντα

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!