Αγοράζοντας κάθισμα (Μέρος Β’)

Πώς αγοράζουμε καρέκλες (β’ μέρος);

Συνεχίζουμε, λοιπόν, αυτά που λέγαμε στο προηγούμενο άρθρο μας για την αναζήτηση και αγορά μιας καλής κλασικής καρέκλας.

5. Η ανατομική της κατασκευή

Ένα σημαντικό θέμα είναι αν το κάθισμα δίνει μία αναπαυτική στάση στο σώμα μας, δηλαδή, όταν καθόμαστε να νοιώθουμε αναπαυτικά και ξεκούραστα. Θα πρέπει η πλάτη μας να είναι σε όρθια θέση και τα πόδια μας να φθάνουν και να πατούν στο πάτωμα, για να μη κόβεται η κυκλοφορία του αίματος στα κάτω άκρα μας.

Πώς ελέγχεται αυτό; Απλώς καθόμαστε στην υπό δοκιμήν καρέκλα.

6. Η χρήση

Η επιλογή έχει να κάνει και με την χρήση, για την οποίαν αγοράζουμε τις καρέκλες. Αν είναι καρέκλες για κλασική τραπεζαρία, μπορεί να είναι βαριές. Αν είναι για το καθιστικό, πρέπει να είναι ελαφριές. Αν προορίζονται για το παιδικό δωμάτιο, θα πρέπει να αποφεύγονται οι γωνίες. Και ούτω καθ’ εξής.

7. Τα λοιπά

Υπάρχουν και άλλα πράγματα, εκτός από αυτά, που μπορείτε να σκεφτείτε, ως κριτήρια επιλογής. Αν αλλάζουν εύκολα τα καλύμματα, αν ταιριάζει με τα άλλα έπιπλα που έχουμε, εάν στοιβάζονται εύκολα κ.λπ.

Επισκεφθείτε, λοιπόν, την συλλογή των κλασικών επίπλων μας και δείτε αν οι καρέκλες μας ταιριάζουν με τα άλλα κλασικά σας έπιπλα.

Καλές δοκιμές στις καρέκλες μας, λοιπόν, και καλές αγορές.

Σχετικές Αναρτήσεις

Σχετικά Προϊόντα

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!