Χριστουγεννιάτικα δώρα

Χριστουγεννιάτικες αγορές

Κάντε δώρα μοναδικά και προσωπικά

Φέτος, θέλετε να χαρίσετε δώρα που θα δημιουργήσουν αίσθηση και θα δείξουν στον άνθρωπο που θα τα προσφέρετε ότι πρόκειται πραγματικά για ένα προσεγμένο και ιδιαίτερο δώρο;Ο ιδανικός τρόπος για να το πετύχετε είναι να επιλέξετε κάτι προσωπικό, κάτι που δείχνει ότι το δώρο απευθύνεται στον άνθρωπο που το προσφέρετε και δεν είναι κάτι που θα μπορούσε να δοθεί στον καθένα.

Ένας τρόπος για να αγοράσετε ένα δώρο που πραγματικά θα πιάσει τόπο, είναι να το επιλέξετε με βάση τα ενδιαφέροντα του ανθρώπου για τον οποίο προορίζεται. Για παράδειγμα, ένα δώρο που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα οι λάτρεις του σκακιού είναι ένα ξύλινο σκάκι πολυτελείας, με σκακιέρα που κλείνει για να φυλάσσονται μέσα τα πιόνια κι έτσι να μπορεί κανείς να το μεταφέρει αν επιθυμεί. Ένα τέτοιο δώρο, πέρα από χρηστικό, είναι και κομψό κι έτσι μπορεί να λειτουργήσει άψογα και σαν διακοσμητικό στοιχείο.

Αν πάτε σε ένα σπίτι με κλασική διακόσμηση και θέλετε να πάρετε ένα δώρο που να δένει με το σύνολο, τότε θα μπορούσατε να επενδύσετε σε ένα πανέμορφο επιχρυσωμένο βάζο Μουράνο Ιταλίας. Η επιλογή σας αυτή θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τον οικοδεσπότη, καθώς πρόκειται για ένα πολύ προσεγμένο, γουστόζικο δώρο κομμένο και ραμμένο για το συγκεκριμένο σπίτι.

Σε περίπτωση που θέλετε να χαρίσετε ένα δώρο σε μια πολύ καλή σας φίλη, με την οποία περνάτε πολύ χρόνο η μία στο σπίτι της άλλης, τότε μπορείτε να δωρίσετε κάτι που συμβολίζει τις κοινές σας συνήθειες. Ένα τέτοιο δώρο είναι και ένα σετ τσαγιού πορσελάνης το οποίο θα χαρεί τόσο εκείνη, όσο κι εσείς που την επισκέπτεστε. Πρόκειται για ένα εκλεπτυσμένο δώρο που έχει και κάποια συναισθηματική αξία, κάτι που το καθιστά ακόμα πιο πολύτιμο.

Τέλος, ένας τρόπος να επιλέξετε δώρο είναι εστιάζοντας στο επάγγελμα του ανθρώπου που το προσφέρετε. Αν, λοιπόν, γνωρίζετε ότι το εν λόγω άτομο διατηρεί δικό του γραφείο, τότε θα μπορούσατε να του προσφέρετε ένα χρηστικό αντικείμενο με διακοσμητική αξία, όπως ένα κλασικό ξύλινο τηλέφωνο. Μια τέτοια συσκευή θα κάνει σίγουρα τη διαφορά στο χώρο του, κάτι που θα εκτιμήσει τόσο ο ίδιος όσο και οι πελάτες του.

Τα δώρα είναι πολύτιμα όσο κι αν κοστίζουν, αρκεί να δίνονται από καρδιάς. Ειδικά αν έχετε αφιερώσει χρόνο να τα επιλέξετε, αυτό μαρτυρά τη φροντίδα σας και κάνει το δώρο ακόμα πιο ξεχωριστό. Σημασία έχει να περάσετε τις γιορτές με ανθρώπους που πραγματικά αγαπάτε και αυτό από μόνο του αρκεί για να ομορφύνει τις στιγμές που θα περάσετε μαζί.

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!