Καναπές Axiom της Ashley

Νέες αφίξεις Ashley

Όταν η άνεση συναντά την πολυτέλεια

Η Ashley επιστρέφει δυναμικά με νέες σειρές καναπέδων που θα σας κερδίσουν από την πρώτη ματιά.Η αμερικανική εταιρεία έχει ταυτίσει το όνομα της με την ποιότητα, την άνεση και τη γερή κατασκευή. Οι καναπέδες Ashley, πέρα από την εργονομία που τους χαρακτηρίζει, έχουν και απαράμιλλο στυλ, γεγονός που τους καθιστά στολίδι για κάθε σαλόνι. Πάμε να δούμε τι καινούριο μας φέρνει η εταιρεία Ashley!

Καναπές Axiom της Ashley

Μόλις αντικρίσει κανείς τη σειρά καναπέδων Axiom θα νιώσει μια αίσθηση ζεστασιάς να τον κατακλύζει. Το γνήσιο δέρμα σε ζεστό καφέ χρώμα αποπνέει πολυτέλεια, χωρίς όμως να κάνει το χώρο να δείχνει απρόσιτος και κρύος. Οι ραφές προσθέτουν μια γεωμετρία στον καναπέ, ενώ τα στρογγυλεμένα μπράτσα του δίνουν μια πινελιά κλασικού. Η σειρά Axiom περιλαμβάνει διθέσιο και τριθέσιο καναπέ, για να επιλέξετε αυτόν που ταιριάζει στο χώρο σας.

Οι καναπέδες Breville, τριθέσιοι και διθέσιοι, έχουν αρκετά μοντέρνα στοιχεία, αφήνοντας παράλληλα μια επίγευση κλασικού. Το παλαιωμένο δέρμα δίνει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, ενώ τα τρουκς στις ραφές της βάσης του λειτουργούν σαν κόσμημα, συμπληρώνοντας ένα πολύ όμορφο σύνολο. Τα αφράτα μαξιλάρια της σειράς Breville σε κάνουν να θες να βυθιστείς μέσα τους, απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές ανάπαυσης.

Για όσους αναζητούν μια εκμοντερνισμένη και απλοποιημένη εκδοχή των καναπέδων τύπου chesterfield, τότε η σειρά Inmon θα τους κερδίσει. Οι απλές γραμμές του καναπέ αντισταθμίζονται από το ανάγλυφο της επιφάνειας της πλάτης του και το ψυχρό γκρι χρώμα δίνει τη σοβαρότητα και τη βαρύτητα που αρμόζει σε ένα τέτοιο στυλ καναπέ. Αποκτήστε τον καναπέ Inmon της Ashley, διθέσιο ή τριθέσιο, και δείτε το χώρο σας να μεταμορφώνεται!

Τελευταία, αλλά εξίσου κομψή η σειρά Bladen ήρθε στο σαλόνι σας, για να μείνει. Πρόκειται για ένα διαχρονικό κομμάτι που μπορεί να ταιριάξει σε χώρους που δεν ακολουθούν απαραίτητα το κλασικό στυλ διακόσμησης. Η όψη παλαιωμένου δέρματος δίνει μια πιο ρουστίκ διάθεση στον καναπέ Bladen και τα αναπαυτικά μαξιλάρια σε συναδυασμό με την αφράτη αναδίπλωση στα μπράτσα τον καθιστούν συνώνυμο της άνεσης.

Και οι τέσσερις σειρές καναπέδων Ashley είναι υπέροχες! Άλλωστε η συγκεκριμένη εταιρεία, με έδρα το Σικάγο, δε μας έχει συνηθίσει σε τίποτα λιγότερο από το εξαιρετικό και το άκρως ποιοτικό. Αναζητείστε την ευκαιρία να δείτε τους καναπέδες αυτούς από κοντά και σίγουρα θα ενθουσιαστείτε! Από τέλη Δεκεμβρίου θα βρείτε τους νέους καναπέδες Ashley στο House of Classic. Ως τότε είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες και προπαραγγελίες.

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!