Πολυθρόνα τύπου Chesterfield

Έπιπλα που κάνουν τη διαφορά!

Δώστε άλλο αέρα στο σπίτι σας

Υπάρχουν φορές που νιώθουμε πως κάτι θέλουμε να αλλάξουμε στο σπίτι μας για να το ανανεώσουμε. Ωστόσο, δεν είναι πάντα εφικτό να προχωρήσουμε σε ανακαίνιση ή δραστικές αλλαγές. Η λύση βρίσκεται στην απόκτηση έστω ενός καινούριου επίπλου που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να χαρίσει ιδιαίτερο στυλ στο χώρο σας.

Μια πρώτη ιδέα, ειδικά για όσους έχουν ευρύχωρο σαλόνι, είναι να εντάξουν σε αυτό έναν καναπέ ανάκλιντρο. Ο συγκεκριμένος καναπές δε θα είναι, βέβαια, ο κυρίως καναπές σας, αλλά ως συμπληρωματικό έπιπλο μπορεί να δώσει άλλο χαρακτήρα στο χώρο σας, χωρίς να προβείτε σε ιδιαίτερες ανακατατάξεις. Ο συγκεκριμένος καναπές μπορεί άνετα να τοποθετηθεί και σε εργασιακό χώρο και να κλέψει τις εντυπώσεις!

Ένα ακόμα έπιπλο που μπορεί να φέρει μια άλλη τάση μέσα στο σπίτι είναι και η “κουτσομπόλα”. Ο καναπές-μπαούλο με προσαρμοσμένη επιφάνεια για τηλέφωνο έχει ρετρό χαρακτήρα και μπορεί να δημιουργήσει μια όμορφη γωνιά στο καθιστικό σας ή στο χολ εισόδου. Το vintage αυτό έπιπλο μπορεί να μην έχει σήμερα τη χρηστική αξία που είχε άλλοτε, ωστόσο είναι αρκετά πρακτικό και σίγουρα θα μπορεί αν δώσει χαρακτήρα σε ένα χώρο.

Η πολυθρόνα τύπου Chesterfield είναι μια πραγματικά εντυπωσιακή πολυθρόνα. Η ψηλή της πλάτη με τη χαρακτηριστική τεχνοτροπία των επίπλων τύπου Chesterfield, η στιβαρή βάση και τα περίτεχνα σκαλίσματα δίνουν μια αίσθηση πολυτέλειας και μπορεί να χαρίσουν μια πολύ ξεχωριστή πινελιά σε ένα χώρο.

Τέλος, αν θέλετε να κάνετε μια πιο περιορισμένη αλλαγή, αρκεί να εντάξετε ένα διακοσμητικό στοιχείο που δεν απαντάται πλέον συχνά κι αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσετε ένα χώρο με άποψη. Μια πολύ ιδιαίτερη επιλογή είναι ένα παραβάν με ξύλινα σκαλίσματα ή ακόμα και ζωγραφιστές παραστάσεις, που θα ομορφύνει το χώρο σας και θα του δώσει ιδιαίτερο στυλ.

Μερικές φορές η ανάγκη για αλλαγές είναι πιο έντονη, αυτό όμως δε σημαίνει ότι χρειάζεται να ξοδέψουμε μια περιουσία. Ευτυχώς υπάρχουν έπιπλα που είναι από μόνα τους πολύ ιδιαίτερα και μπορεί αυτομάτως να ανάγουν ένα χώρο σε άλλη διάσταση. Αξιοποιείστε τέτοια έπιπλα και φτιάξτε ένα σπίτι με άποψη που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους επισκέπτες σας!

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!