Καναπές Τριθέσιος Δερμάτινος Ashley® Mellwood 64605-38

Τι σημαίνει ποιότητα Ashley;

Έπιπλα Ashley

H Ashley Furniture Corporation ιδρύθηκε το 1945 στο Σικάγο. Από την πρώτη ημέρα η επιχείρηση λειτουργεί με υψηλά πρότυπα, έχοντας ως στόχο την ικανοποίηση των πελατών της.

Διαθέτει τα πιο σύγχρονα μηχανήματα παραγωγής, συχνά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από την ίδια την Ashley και έχει αναπτύξει δικές της μεθόδους παραγωγής, τις οποίες έχει κατοχυρώσει. Παράλληλα, έχει θεσπίσει αυστηρές διαδικασίες παρακολούθησης και ελέγχου, που έχουν εκτοξεύσει την ποιότητα των προϊόντων της στα ύψη, δίνοντάς της, δικαίως, τον τίτλο “Παγκοσμίου Κλάσεως Κατασκευαστής Επίπλων”.

Οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί της εταιρείας αντιδρούν ταχύτατα στις εναλλαγές των προτιμήσεων των καταναλωτών και έχουν κατορθώσει να φέρουν τα έπιπλα Ashley κοντά στο ευρύ κοινό. Όντας ταλαντούχοι και φιλόδοξοι, ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο, μαθαίνουν για τις νέες τάσεις, ανακαλύπτουν νέα υλικά, ανασυνθέτουν τεχνοτροπίες και εκσυγχρονίζουν τεχνικές και τεχνολογίες στην κατασκευή των επίπλων. Τέλος, σε αρμονική συνεργασία με άλλα τμήματα της εταιρίας, διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα τους θα παραχθούν απρόσκοπτα με ελεγχόμενο κόστος και θα τοποθετηθούν γρήγορα στην αγορά.

Όλα αυτά συνθέτουν την απαράμιλλη ποιότητα της Ashley, η οποία ελέγχεται καθημερινά από εννέα υπερσύγχρονα εργαστήρια δοκιμών ανά τον κόσμο. Σε αυτά δοκιμάζεται η αντοχή των προϊόντων, η υφή και η συνολική απόδοση.

Στην Ashley, υπάρχει ένα ρητό: “Παραμένοντας στάσιμοι, οπισθοχωρούμε, γιατί ο κόσμος πάει εμπρός”. Επομένως, παρά την κορυφή που έχει κατακτήσει, καταβάλλει συνεχή προσπάθεια για περαιτέρω βελτίωση και μεγαλύτερη ανάπτυξη.

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!