-30%

Καρέκλα Ξύλινη Σκαλιστή Ύφασμα 613B

220,00  154,00  Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%

Διαθεσιμότητα: Εκθεσιακό κομμάτι

Διαστάσεις:

Μήκος: 50 cm - Πλάτος: 47 cm - Ύψος: 98 cm

Κλασικής γραμμής ξύλινη καρέκλα, που αποπνέει μίαν αίσθηση μετρημένης πολυτέλειας. Διαθέτει διακριτικό χειροποίητο σκάλισμα και κεντητή στόφα, με μπεζ και κόκκινες ρίγες.

Ξύλο: Rubberwood – Προέλευση: Κίνα.

Στην αρχή της οδού Πανεπιστημίου, υπάρχει η «Αθηναϊκή λέσχη». Η λέσχη, ιδρύθηκε το 1875 και, παρ’ ότι δεν ευρίσκεται στην ακμή της, εξακολουθεί και λειτουργεί έως σήμερα, αποτελώντας ένα ορόσημο για την πόλη των Αθηνών. Η καρέκλα αυτή, είναι ένα χαρακτηριστικό κομμάτι, που θα ταίριαζε σε κάποιο από τα σαλόνια ή τους χώρους της. Η παρουσία της εκεί, θα έδινε μία αίσθηση συνέχειας της μετρημένης πολυτέλειας, που αποπνέει ο χώρος αυτός, με τη μακρόχρονη παράδοσή του.

Σας περιμένει για επίσκεψη στη μεγάλη έκθεσή μας.

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!