-59%

Βιτρίνα Έπιπλο Ιταλική Τύπου Louis Quinze 101A

2.200,00  900,00  Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%

Εκθεσιακό Κομμάτι

Δίφυλλη βιτρίνα, τύπου Louis XV. Πρόκειται για ένα έπιπλο με πολύ λιτό και προσεγμένο σχέδιο, που δείχνει κομψό και ανάλαφρο, ενώ ταυτοχρόνως, είναι πολύ λειτουργικό. Έχει δύο ράφια, με ένα ευρύχωρο βαθύ συρτάρι και μεταλλικά πόμολα. Υπέροχος σχεδιασμός, ιταλικό φινίρισμα και φωτεινό λουστράρισμα.

Ξύλο: Οξιά – Προέλευση: Ιταλία.

Ένα ωραίο έπιπλο βιτρίνα από ξύλο οξιάς, με τρία ευρύχωρα ράφια και ένα μεγάλο συρτάρι. Εκτός από την καμπυλωτή μετώπη της και τα κουρμπαριστά πόδια της, σε στυλ Louis XV, δεν έχει επάνω της άλλο στολίδι. Στεγάζει τα τρία ευρύχωρα ράφια σε μία διάφανη βιτρίνα, με ξύλινη πλάτη.

Στο σαλόνι, που θα μπει, θα δώσει μία νότα πολυτέλειας και την περίσσεια λάμψη που χρειάζονται όλοι οι επίσημοι χώροι. Ας τους φωτίσουμε, λοιπόν, με τον τρόπο που τους αξίζει.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!