-30%

Βιβλιοθήκη Έπιπλο Ντουλάπι DA515B

792,00  554,40  Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Διαστάσεις:

Μήκος: 92 cm - Πλάτος: 45 cm - Ύψος: 190 cm

Βιβλιοθήκη κλασική, με τέσσερα κλειστά ντουλάπια. Σχέδιο απλό και προσιτό, που μπορεί να μπει σε οποιονδήποτε χώρο, σας βολεύει.

Ξύλο: Rubberwood – Προέλευση: Κίνα.

Η διαφορά της από την αντίστοιχη βιβλιοθήκη – βιτρίνα (την πρώτη εξαδέλφη της, να πούμε), είναι ότι αυτή δεν έχει βιτρίνα. Αυτή η «μικρή» διαφορά, ίσως την περιορίζει από κάποιον επαγγελματικό χώρο. Όμως, μπορεί να μπει άνετα στο εξοχικό μας, σε κάποια κουζίνα, στο καθιστικό ή σε κάποια είσοδο οικίας. Έχει αρκετούς χώρους και επειδή δεν έχει τζάμια, μπορούμε να στοιβάξουμε διαφορετικά πράγματα μέσα της.

Το σχέδιό της είναι απλό και συμπαθητικό. Όταν τη επισκεφθείτε στην συλλογή μας, ανοιγοκλείστε τα πορτάκια της και σκεφθείτε πόσο πολύ μπορεί να σας βοηθήσει στα σχέδιά σας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!