-30%

Φωτιστικό επιτραπέζιο Ashley® Mariana L372944

Original price was: 235,00 €.Current price is: 165,00 €.

Διαστάσεις: 40 × 40 × 72 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Το επιτραπέζιο φωτιστικό Mariana της Ashley®, έχει σκαλιστό κοίλο κορμό, σε χρώμα παλαιωμένου μπρούτζου, με ένα φαρδύ δακτυλίδι στη μέση, με περίτεχνο σκάλισμα, που καταλήγει σε μία στρογγυλή βάση. Το υφασμάτινο καπέλο του είναι καμπανόσχημο, με διακοσμητική λουλουδένια ύφανση.

Υλικά: Χυτευτή ρητίνη, ύφασμα
Προέλευση: Κίνα

Καθαρισμός: Με στεγνό ύφασμα
Λαμπτήρας: Έως 150 watts το μέγιστο

Κωδικός προϊόντος: L372944 Κατηγορίες: , , , Brand:

Το επιτραπέζιο φωτιστικό Mariana της Ashley®, έχει σκαλιστό κοίλο κορμό, σε χρώμα παλαιωμένου μπρούτζου, με ένα φαρδύ δακτυλίδι στη μέση, με περίτεχνο σκάλισμα. Καταλήγει σε μία στρογγυλή βάση, ενώ το υφασμάτινο καπέλο του είναι καμπανόσχημο, με διακοσμητική λουλουδένια ύφανση. Για να φέρει έναν «αέρα» της φύσης, σε όποιον χώρο εσείς προτιμάτε.

Σας περιμένει στην έκθεσή μας.

Διαστάσεις 40 × 40 × 72 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!