-30%

Καναπές τριθέσιος Gamze 3S

1.490,00 

Διαστάσεις: 230 × 80 × 115 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Ένας τριθέσιος καναπές, με σκαλιστο ξύλινο σκελετό, σε χρυσαφένιο χρώμα. Η ταπετσαρία του είναι σε μπορντώ απόχρωση και διαθέτει γεμιστά ερεισίχειρα. Το μαξιλάρι του καθίσματος είναι επίσης σε μπορντώ απόχρωση, αλλά είναι με λουλουδάτα σχέδια. Στηρίζεται σε τέσσερα εμφανή και σκαλιστά πόδια και και συνοδεύεται με πέντε διακοσμητικά μαξιλάρια, στο ίδιο μοτίβο με την ταπετσαρία του καθίσματος ή της πλάτης.

Όταν αντικρίζει κανείς αυτόν τον τριθέσιο καναπέ, αμέσως ο νους του πηγαίνει στην ανάπαυση και το μόνον που σκέπτεται είναι πώς να καθίσει για κάμποση ώρα σε αυτόν και να βουλιάξει στο απαλό κάθισμά του. Το ωραίο μπορντώ χρώμα της ταπετσαρίας του και τα γεμάτα ερεισίχειρά του, ενισχύουν με δύναμη την επιθυμία αυτήν.

Δοκιμάστε τον στην έκθεσή μας και αγοράστε τον.

Διαστάσεις 230 × 80 × 115 cm
Προέλευση

Τουρκία

Ξύλο

Σημύδα

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!