Αγοράζουμε online ΚΑΙ στις διακοπές μας. Οι παραδόσεις εκτελούνται 22/08!
-30%

Φωτιστικό Οροφής Δωδεκάφωτο Vintage GH39620

1.000,00 

Διαστάσεις: 80 cm

Διαθεσιμότητα: Μόνο 1 απομένουν σε απόθεμα

Μπρούτζινο φωτιστικό οροφής αντίκα, για το σαλόνι ή την τραπεζαρία σας. Στο επάνω μέρος, έχει οκτώ βραχίονες, που καταλήγουν σε γυάλινες σφαιρικές απλίκες και τέσσερις στο κάτω μέρος, σε σχήμα ανοικτού λουλουδιού. Κομψό και εντυπωσιακό, περιέχει πολύ υπομονή και πολύ μαστοριά στην κατασκευή του.

Υλικά: Μπρούτζος – Γυαλί
Προέλευση: Ελλάδα

Κωδικός προϊόντος: GH39620 Κατηγορίες: , , ,

Ένα πολύ ωραίο μπρούτζινο φωτιστικό οροφής, για το σαλόνι ή την τραπεζαρία σας. Στο επάνω μέρος, έχει οκτώ βραχίονες, που καταλήγουν σε γυάλινες ζωγραφιστές σφαιρικές απλίκες, με δαντελωτό τελείωμα. Οι τέσσερις απλίκες του, στο κάτω μέρος, είναι σε σχήμα ανοικτού λουλουδιού. Κομψό και εντυπωσιακό φωτιστικό, που περιέχει πολύ υπομονή και πολύ μαστοριά στην κατασκευή του.

Απολαύστε το από κοντά, στην έκθεσή μας.

Διαστάσεις 80 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!