-30%

Τραπέζι τραπεζαρίας επεκτεινόμενο Ashley Haddigan D596-35

595,00 

Διαστάσεις: 153 × 107 × 77 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Το επεκτεινόμενο τραπέζι της τραπεζαρίας Haddigan, από την Ashley, ξεχωρίζει με απλό προφίλ αγροικίας και φιλοξενεί εύκολα τους επισκέπτες σας χάρη στην ενσωματωμένη επέκταση φύλλων, τόσο απλή στη χρήση της. Λεπτομέρειες, όπως στρογγυλεμένες γωνίες, προσθέτουν μια απαλή, απλή αίσθηση γοητείας. Το τελικό του μήκος φθάνει στα 199 εκ.

Δείτε το video στο YouTube: https://youtu.be/hXg_NKTQxSY

Υλικό: Καουτσουκόδενδρο
Προέλευση: Βιετνάμ

Συνδυάζεται με:
Παγκάκι Ashley Haddigan D596-00
Καρέκλα Ashley Haddigan D596-01
Τραπεζαρία Ashley Haddigan Σετ 7 τμχ. D596-35-01
Μπουφές Ashley Haddigan D596-60

Πάρτε καθαρό, κλασικό στιλ και πινελιές vintage έμπνευσης. Προσθέστε σύγχρονη άνεση. Στο τέλος, προσθέστε ένα βαθύ, σύνθετο φινίρισμα που αποπνέει πλούσια τεχνική. Με ένα απλό προφίλ αγροικίας, το επεκτεινόμενο τραπέζι της τραπεζαρίας Haddigan της Ashley φιλοξενεί εύκολα τους επισκέπτες σας χάρη στην ενσωματωμένη επέκταση φύλλων, τόσο απλή στη χρήση της. Λεπτομέρειες, όπως στρογγυλεμένες γωνίες, προσθέτουν μια απαλή, απλή αίσθηση γοητείας.

Αποκτήστε το και απολαύστε το φαγητό με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Διαστάσεις 153 × 107 × 77 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!