-30%

Τραπεζάκι σαλονιού Ashley Alymere T869-9

1.050,00 

Διαστάσεις: 127 × 76 × 51 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Στο τραπεζάκι σαλονιού Alymere, από την Ashley, αγαπάμε το κυρτό σχήμα των σκαλιστών ποδιών που συνδυάζεται αρμονικά με την μεταλλική διακόσμηση σε ένα μοντέρνο-κλασικό στυλ. Διαθέτει ανυψούμενη με ειδικό μηχανισμό επιφάνεια, ένα συρτάρι και ένα σταθερό ράφι στο κάτω μέρος.

Ξύλο: Καουτσουκόδενδρο
Προέλευση: Βιετνάμ

 

Πλούσιο ξύλο και ρουστίκ μέταλλο συνταιριάζονται τόσο καλά στο τραπεζάκι σαλονιού Alymere, από την Ashley. Αγαπάμε πώς το κυρτό σχήμα των σκαλιστών ποδιών του συνδυάζεται αρμονικά με την μεταλλική διακόσμηση σε ένα μοντέρνο-κλασικό στυλ, που είναι ουσιαστικό, χωρίς να είναι βαρύ. Η ανυψούμενη με ειδικό μηχανισμό επιφάνειά του, το καθιστά ιδανικό για κάποιο πρόχειρο δείπνο μπροστά από την τηλεόραση, προσθέτοντας τη λειτουργικότητα στην εξαιρετική φόρμα. Ένα σταθερό ράφι στο κάτω μέρος, παρέχει χώρο για να τοποθετείτε πρόχειρα τα αγαπημένα σας πράγματα, ενώ στο συρτάρι του θα «κρύβετε» ό,τι δεν θέλετε να είναι σε κοινή θέα.

Αποκτήστε αυτό όμορφο και πρακτικό τραπεζάκι σαλονιού από το site μας.

Διαστάσεις 127 × 76 × 51 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!