-30%

Τραπεζάκι σαλονιού με ανυψώμενη επιφάνεια Ashley Gately T845-9

899,00 

Διαστάσεις: 117 × 64 × 48 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Το τραπεζάκι σαλονιού Gately, είναι ό,τι χρειάζεστε για στυλ και λειτουργικότητα. Η ανυψούμενη επάνω επιφάνεια και οι πολλοί αποθηκευτικοί του χώροι, σας δίνουν πολλές δυνατότητες να τακτοποιείται τα μικροαντικείμενά σας.

Με τις καθαρές γραμμές και τον άφθονο χώρο αποθήκευσης, το τραπεζάκι σαλονιού Gately αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεται να θυσιάσετε το στυλ για τη λειτουργικότητα. Οι λεπτές γραμμές του κάνουν αίσθηση, ενώ το φινίρισμά του δημιουργεί κάποια “παιγνιδίσματα”. Μισείτε την ακαταστασία; Αποθηκεύστε βιβλία, ριχτάρια, τηλεχειριστήρια και άλλα σε δύο συρτάρια του τραπεζιού ή σε δύο χώρους αποθήκευσης. Η ανυψούμενη επιφάνειά του αποκαλύπτει επιπλέον χώρο αποθήκευσης από κάτω.

Μοναδικές ευκολίες, όχι εις βάρος της αισθητικής.

Διαστάσεις 117 × 64 × 48 cm
Προέλευση

Βιετνάμ

Ξύλο

Καουτσουκόδενδρο

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!