-50%

Τραπεζάκι σαλονιού ανυψούμενο Ashley Realyn T523-9

Original price was: 1.098,00 €.Current price is: 549,00 €.

Διαστάσεις: 120 × 71 × 46 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Το ανυψούμενο τραπεζάκι σαλονιού Realyn, είναι παραδοσιακό, σε στυλ ρουστίκ. Το αντικέ δίχρωμο φινίρισμα συνδυάζει ένα φθαρμένο λευκό με ένα τεχνητά πεπαλαιωμένο χρώμα από ξύλο. Γερή, ποιοτική κατασκευή, αυτό το τραπεζάκι σαλονιού με συρτάρι και ανοιχτό ράφι, συνδυάζει την λειτουργικότητα με την εξαιρετική εμφάνιση.

Το ανυψούμενο τραπεζάκι σαλονιού Realyn, είναι παραδοσιακό, σε στυλ ρουστίκ, που έχει φτάσει σε ένα άλλο επίπεδο. Το αντικέ δίχρωμο φινίρισμα συνδυάζει ένα φθαρμένο λευκό με ένα τεχνητά πεπαλαιωμένο χρώμα από ξύλο, για διπλή μερίδα γοητείας. Φτιαγμένο με ποιοτική κατασκευή, αυτό το τραπεζάκι σαλονιού με συρτάρι και ανοιχτό ράφι, συνδυάζει την λειτουργικότητα με την εξαιρετική εμφάνιση.

Αγοράστε το και καταπλήξτε φίλους και συγγενείς.

Διαστάσεις 120 × 71 × 46 cm
Προέλευση

Βιετνάμ

Ξύλο

Καουτσουκόδενδρο

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!