-30%

Τραπεζάκι βοηθητικό Home Elegance Cardano 1689-04

562,00 

Διαστάσεις: 56 × 61 × 61 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Το βοηθητικό τραπεζάκι Cardano, της Home Elegance, είναι μια εντυπωσιακή σχεδιαστική παρουσία στο σαλόνι σας, χρησιμοποιώντας εφέ σανίδας, σαγρέ επιφάνεια, σημάδια πριονιού και συνδυάζοντάς τα με το παραδοσιακό στυλ και το πλούσιο φινίρισμα. Διαθέτει ένα συρτάρι και ένα σταθερά ράφι, στο κάτω μέρος. Το συρτάρι στολίζει ένα νικελένιο χερούλι.

Το συμπαγές μεταβατικό στυλ της συλλογής Cardano δημιουργεί μια εντυπωσιακή σχεδιαστική παρουσία στο σαλόνι σας. Χρησιμοποιώντας ξεχωριστές τεχνικές έμφασης – εφέ σανίδας, σαγρέ επιφάνεια, σημάδια πριονιού – και συνδυάζοντάς τα με παραδοσιακό στυλ και πλούσιο φινίρισμα – κομματάκια κάρβουνο από ξυλάνθρακα και σκλήθρες επάνω από καπλαμά ακακίας – δημιουργεί ένα βοηθητικό τραπεζάκι, αντάξιο του σπιτιού σας. Το πόμολο με φινίρισμα κασσίτερου, τοποθετημένο στο λειτουργικό συρτάρι, δημιουργεί μια λεπτή αντίθεση στο σκούρο φινίρισμα του ξύλου.

Πολύ κομψό και όμορφο βοηθητικό τραπεζάκι, γερό και νόστιμο.

Διαστάσεις 56 × 61 × 61 cm
Προέλευση

Βιετνάμ

Ξύλο

Καουτσουκόδενδρο

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!