1+1 Δώρο Τραπεζάκι βοηθητικό στρογγυλό Ashley Bolanbrook T377-13B Gift

80,00 

Διαστάσεις: 61 × 61 × 61 cm

Εξαντλημένο

Το στρογγυλό βοηθητικό τραπεζάκι της σειράς Bolanbrook, της Ashley, έχει σκελετό σε λευκό αντικέ, ενώ ένα πολυκαιρισμένο δρύινο χρώμα καλύπτει την επιφάνεια από σανίδες. Το κάτω ράφι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση διακοσμητικών στοιχείων ή ως ανοιχτός χώρος αποθήκευσης.

Ξύλο: Καουτσουκόδενδρο
Προέλευση: Βιετνάμ

⇒Με την αγορά ενός τραπεζιού παίρνεις το δεύτερο δωρεάν⇐

 

Το στρογγυλό βοηθητικό τραπεζάκι της σειράς Bolanbrook, της Ashley, έχει ένα δημοφιλές δίχρωμο φινίρισμα που ταιριάζει υπέροχα με το απλό ρουστίκ design του. Ένα λευκό αντικέ λούζει το κάτω ράφι και τα κεκλιμένα πόδια, ενώ ένα πολυκαιρισμένο δρύινο χρώμα καλύπτει την επιφάνεια από σανίδες. Το κάτω ράφι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση διακοσμητικών στοιχείων ή ως ανοιχτός χώρος αποθήκευσης.

Μία υπέροχη πινελιά για το σαλόνι σας, που μπορείτε να αποκτήσετε από το site μας.

⇒Με την αγορά ενός τραπεζιού παίρνεις το δεύτερο δωρεάν⇐

⇒Μέχρι εξαντλήσεως των εμπορευμάτων⇐

Διαστάσεις 61 × 61 × 61 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!