-50%

Τραπεζάκι Βοηθητικό Ντουλάπι Ashley Realyn T743-7

420,00 

Διαστάσεις: 46 × 61 × 66 cm

Εξαντλημένο

Το βοηθητικό τραπεζάκι σαλονιού με ντουλάπι της σειράς Realyn, της Ashley, διαθέτει δύο χρώματα. Η επάνω ξύλινη επιφάνεια είναι σε καφέ-ο-λε χρώμα ενώ οι άλλες είναι σε χρώμα λευκό με δεύτερο πέρασμα σε καφέ χρώμα, που δίνει την αίσθηση του παλαιωμένου γαλλικού ρουστίκ.

Ξύλο: Καουτσουκόδενδρο
Προέλευση: Βιετνάμ

 

Το βοηθητικό τραπεζάκι σαλονιού της σειράς Realyn, της Ashley, εκτός από την αισθητική του, είναι πολύ πρακτικό διότι έχει ένα ντουλαπάκι, που θα γίνει η αγαπημένη σας «κρυψώνα», για τα προσωπικά σας μικροαντικείμενα. Στηρίζεται σε τέσσερα ξύλινα πόδια, τα οποία καταλήγουν σε στρογγυλές βάσεις. Γερή κατασκευή που θα σας βοηθάει να απολαμβάνετε τον καφέ σας ή κάποιο ποτό σας για πολλά – πολλά χρόνια.

Σας περιμένει στην έκθεσή μας, μαζί με τα άλλα έπιπλα της σειράς Realyn, που έχει δημιουργήσει για εσάς η Ashley.

Διαστάσεις 46 × 61 × 66 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!