Αγοράζουμε online ΚΑΙ στις διακοπές μας. Οι παραδόσεις εκτελούνται 22/08!
-30%

Τραπεζάκι βοηθητικό – κομοδίνο Ashley® Barilanni T934-7

315,00 

Διαστάσεις: 36 × 61 × 59 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Το συμπαγές τραπεζάκι – κομοδίνο Barilanni, της Ashley® διαθέτει, έναν ανοικτό χώρο αποθήκευσης και ένα κλειστό ντουλάπι, ιδανικό για τα προσωπικά σας μικροαντικείμενα. Σε απαλό σκούρο καφέ φινίρισμα με χερούλια στο χρώμα του χαλκού και εμφανή σφαιρικά πόδια.

Ξύλο: Καουτσουκόδεντρο
Προέλευση: Βιετνάμ

Συνδυάζεται με:
Τραπεζάκι σαλονιού Ashley® Barilanni με ανυψούμενη επιφάνεια T934-9

Όλα είναι εύκολα προσβάσιμα στο συμπαγές τραπεζάκι – κομοδίνο Barilanni, της Ashley®. Δεν θα χρειαστεί να σηκωθείτε αφού αυτός ο κομψός σύντροφος διαθέτει έναν ανοικτό χώρο αποθήκευσης και ένα κλειστό ντουλάπι, ιδανικό για τα προσωπικά σας μικροαντικείμενα. Ο ελκυστικός του σχεδιασμός, με απαλό σκούρο καφέ φινίρισμα, τονίζεται με χερούλια στο χρώμα του χαλκού και εμφανή σφαιρικά πόδια.

Η συγκεκριμένη έκδοση ΔΕΝ περιλαμβάνει θύρα  USB και μπρίζα για παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Μάρκα

Ashley

Διαστάσεις 36 × 61 × 59 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!