-30%

Σύνθετο GE15100 Ιταλίας

Original price was: 1.284,00 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 898,80 €.

Διαστάσεις: 156 × 42 × 205 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Ένα σύνθετο, με ευρύχωρες βιτρίνες που μπορείτε να τοποθετήσετε τις πορσελάνες σας ή τα διακοσμητικά σας, ενώ στα συρτάρια και στα ντουλάπια του, μπορείτε να βάλετε το σερβίτσιο σας και το τραπεζομάντηλο μαζί με τις πετσέτες σας. Διακοσμείται από μικρά μπρούτζινα πόμολα.

Το σύνθετο αυτό, με το ανοικτόχρωμο λούστρο είναι έτοιμο να φωτίσει το σπίτι σας ή το εξοχικό σας, γιατί ταιριάζει και στις δύο περιπτώσεις. Στις ευρύχωρες βιτρίνες του μπορείτε να τοποθετήσετε τις πορσελάνες σας ή τα διακοσμητικά σας, ενώ στα συρτάρια και στα ντουλάπια του, μπορείτε να βάλετε το σερβίτσιο σας και το τραπεζομάντηλο μαζί με τις πετσέτες σας.

Δείτε το στο site μας, συγκρίνετέ το και αγοράστε το.

Διαστάσεις 156 × 42 × 205 cm
Προέλευση

Ιταλία

Ξύλο

Καρυδιά

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!