-50%

Τριθέσιος καναπές Ashley® Westerwood Patina 49601-38

900,00 

Διαστάσεις: 234 × 97 × 97 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Ο τριθέσιος καναπές της σειράς Westerwood Patina της Ashley®, φέρνει το παραδοσιακό στυλ σε μια νέα κατεύθυνση. Διαθέτει ξύλινο σκελετό δουλεμένο με αριστοτεχνικές λεπτομέρειες, ενώ τα τετραγωνισμένα μαξιλάρια του καθίσματος του προσδίδουν μία μοντέρνα αίσθηση. Ντυμένος με μια ουδέτερη ταπετσαρία σενίλ και με τα κεντητά ζακάρ μαξιλάρια του, αυτός ο τριθέσιος καναπές συνδέει άμεσα το παρελθόν με το σήμερα. Περιλαμβάνει τρία κεντητά μαξιλάρια πλάτης.

Ξύλο: Καουτσουκόδενδρο
Προέλευση: Βιετνάμ

Συνδυάζεται με:
Διθέσιος καναπές Ashley® Westerwood Patina 49601-35

Αυτός ο πολυτελής τριθέσιος καναπές της σειράς Westerwood Patina της Ashley®, φέρνει το παραδοσιακό στυλ σε μια νέα κατεύθυνση. Φορτωμένος με φαντασία, ο σκουρόχρωμος σκελετός είναι δουλεμένος με αριστοτεχνικές λεπτομέρειες, που μας παραπέμπουν σε χρόνους περασμένους, ενώ τα τετραγωνισμένα μαξιλάρια του καθίσματος τον εμπλουτίζουν με ένα πιο σύγχρονο στοιχείο. Ντυμένος με μια ουδέτερη ταπετσαρία σενίλ και με τα κεντητά ζακάρ μαξιλάρια του, αυτός ο τριθέσιος καναπές συνδέει άμεσα το παρελθόν με το σήμερα.

Αποκτήστε αυτόν τον υπέροχα ρομαντικό καναπέ της Ashley®, σήμερα.

Διαστάσεις 234 × 97 × 97 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!