-30%

Καναπές Κρεβάτι τριθέσιος Lucas B3S

890,00 

Διαστάσεις: 226 × 100 × 80 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Η διαφορά αυτού του τριθέσιου καναπέ με άλλους παρόμοιους, είναι το ανοικτό μπορντώ χρώμα του, που διατρέχεται από ένα σκούρο μπορντώ σειρίτι. Διαθέτει πολύ καλής ποιότητας και απλό στην χρήση του μηχανισμό, που τον μετατρέπει σε διπλό κρεβάτι. Αφράτο κάθισμα, αφράτη πλάτη και δύο διακοσμητικά μπορντώ μαξιλάρια, ολοκληρώνουν ένα πολύ ωραίο σύνολο, που δεν περνάει ποτέ απαρατήρητο.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, που έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στα απαλά χρώματα, καθ’ όσον τα απαλά χρώματα κατευνάζουν τα έντονα συναισθήματα. Επίσης, χρησιμοποιούνται από πολύ έμπειρους διακοσμητές σε συνδυασμό με έντονα χρώματα για να “σπάσουν” κάποια χρωματική μονοτονία και να τονώσουν την συνολική εικόνα.

Μπείτε στο site μας και επιλέξτε την σειρά Lucas, για περισσότερες λεπτομέρειες.

Διαστάσεις 226 × 100 × 80 cm
Προέλευση

Τουρκία

Ξύλο

Καουτσουκόδενδρο

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!