-30%

Διθέσιος καναπές Ashley Miltonwood 85506-35

898,00 

Διαστάσεις: 180 × 99 × 99 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Ο διθέσιος καναπές Miltonwood της Ashley, διαθέτει εμφανή τμήματα ξύλινου σκελετού που μιμούνται τα στιλ περασμένων ετών. Τα παχιά μαξιλάρια του καλύπτονται από βελούδινη ταπετσαρία σε χρώμα καφέ βελανιδιάς, που συμπληρώνει τέλεια το σύνολο και αντέχει στη δοκιμασία του χρόνου.

Υλικό επένδυσης: Στόφα
Προέλευση: Βιετνάμ

 

Μια καμπυλωτή ομορφιά, ο διθέσιος καναπές Miltonwood της Ashley, θα σας κάνει ευτυχισμένους που είστε παραδοσιακοί. Τα εμφανή τμήματα του ξύλινου σκελετού του μιμούνται τα στιλ περασμένων ετών. Φορτωμένα με μοντέρνα άνεση, τα παχιά μαξιλάρια καλύπτονται από μια βελούδινη ταπετσαρία σε χρώμα καφέ βελανιδιάς, που συμπληρώνει τέλεια το σύνολο και αντέχει στη δοκιμασία του χρόνου.

Μπορείτε να τον παραγγείλετε και από το site μας.

Διαστάσεις 180 × 99 × 99 cm

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!