-30%

Πολυθρόνα Μπερζέρα Valencia B 1S

890,00 

Διαστάσεις: 80 × 75 × 125 cm

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

Πολυθρόνα μπερζέρα, που ενώ έχει πολύ κλασική γραμμή, ο δημιουργός της “παίζει” με τεσσάρων ειδών ταπετσαρίες (μία με παχιές ραβδώσεις, μία με φλοράλ μοτίβο, μία με τετράγωνα σχήματα και μία με μικρότερα στίγματα). Ο σκελετός είναι ξύλινος, σε χρώμα λευκό, με χρυσαφένιες διακοσμήσεις. Συνοδεύεται από ένα διακοσμητικό μαξιλάρι.

Εάν επιθυμείτε μία ανανέωση στην επίπλωσή σας, εάν θέλετε να κάνετε μία “τομή” στο στυλ των επίπλων σας, δώστε μεγάλη προσοχή στην πολυθρόνα Valencia. Ενώ έχει πολύ κλασική γραμμή, ο δημιουργός της “παίζει” με τα σχέδια της ταπετσαρίας, δημιουργώντας ένα εκθαμβωτικό πρωτότυπο. Τεσσάρων ειδών ταπετσαρίες, έχουν συμβάλλει στο αποτέλεσμα αυτό!

Ένα έπιπλο που θα βρείτε στην έκθεσή μας.

Διαστάσεις 80 × 75 × 125 cm
Προέλευση

Τουρκία

Ξύλο

Σημύδα

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας της House of Classic®

Θα στέλνουμε τακτικά στο email σας, προσφορές που θα είναι διαθέσιμες μόνο σε εσάς, καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές για την φροντίδα των κλασικών επίπλων σας!

* Σας διαβεβαιώνουμε υπεύθυνα ότι δεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας και τα χρησιμοποιούμε μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσής σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το email σας από την λίστα μας όποια στιγμή το θελήσετε!